Themafeest Magische Feestavond beleven met uw Bedrijfsfeest

Dit magische themafeest is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Gastheer/ gastvrouw
 • 1x koffie/thee met gepaste lekkernij bij ontvangst
 • Verzorgd luxe 3-gangen diner
 • Magische entourage
 • Magisch goochelduo
 • Materialen
 • Huur locatie en vergunningen
 • Prijs: vanaf € 69,00 p.p. exclusief BTW Op basis van een minimum bedrag van € 1.250,00 exclusief BTW.

  Optioneel

  Wij kunnen vervoer van en naar de locatie regelen per touringcar. De prijs van dit magische Themafeest is geldig tot en met 31 december 2022. Genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten.

  Magic Diner Night

  Dit magische feest spektakel geeft net dat beetje extra sfeer aan uw bedrijfsfeest, afdelingsfeest of personeelsfeest. Onder het genot van een overheerlijk diner zal een magisch duo u versteld doen staan. Niets is onmogelijk voor dit ongelofelijke goochelduo, die overigens meervoudig Nederlands kampioen zijn. Deze fantastische diner show zal dan ook nog lang in uw geheugen gegrift blijven!

  Themafeest Magische Feestavond beleven met uw Bedrijfsfeest

  Op de locatie wordt u ontvangen met een glaasje bubbels en kunt u plaats gaan nemen in de feestzaal. Nadat u welkom bent geheten door de gastheer van de avond kunt u genieten van een luxe diner bestaande uit meerdere gangen met een passend drankje. Tussen de gangen door zal ons magische goochelduo haar kunsten vertonen. Het duo zal tussen de tafels ronddwalen en aan uw tafel de nodige close-up magic trucs vertonen. Na afloop van het diner kunt u onder het genot van een borrel nagenieten van deze fantastische avond vol magie en heerlijk eten. De locatie zal een sfeervolle ambiance krijgen wat ten goede komt voor de magische sfeer die er gedurende de avond zal hangen. De sfeer, het goochelduo en het heerlijke diner maakt dit themafeest tot een waardig bedrijfsfeest of personeelsavond vol allure. De zaal zal worden ingericht met een magisch entourage wat direct de magische toon zet voor de rest van de avond. Na afloop van het voorgerecht zal het duo haar hilarische Magic Cabaret act opvoeren. Na deze act zal worden begonnen met het hoofdgerecht.

  Show met Mind-Reading Act

  Wanneer u genoeg hebt gegeten zal de show vervolgd worden met een mind-reading act. Hierbij zal één van het duo geblinddoekt raden wat de gasten in hun handen houden of zelfs het bankrekeningnummer opnoemen. Ook zal er een hilarische muzikale act worden opgevoerd afgewisseld met verbijsterende goocheltrucs. Aan het eind van deze act zal het dessert kunnen worden genuttigd en tijdens het dessert zullen de goochelaars zich in het publiek mengen en starten met hun spectaculaire eind show. Hiermee zal de avond een climax bereiken en tevens zal de avond worden afgesloten. Na afloop van het Magic Diner krijgt u de gelegenheid om onder het genot van een borrel na te genieten van deze fantastische feestavond vol magie en heerlijk eten. Wij kunnen dit fantastische en magische themafeest ook op locatie verzorgen!

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren
  • Restaurant

  Twentearrangementen.nl

  Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

  Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

  Faciliteiten

  - Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
  - Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

  Ligging

  Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

  Maatwerk en incentives

  Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

  Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

  Veelgestelde vragen

  Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

  Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Verrassend Twente informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

  Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Verrassend Twente en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

  Verrassend Twente maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

  Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

  Hoogtepunten

  • Deskundige begeleiding
  • Landelijke omgeving
  • Vele activiteiten

  Gratis advies?

  We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
  ma-do: 09.00 - 22.00
  vr: 09.00 - 17.30
  za-zo: 10.00 - 14.00

  Tel: 088-5405805

  Waarom bij ons boeken?

  97+ Arrangementen

  Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

  Lage kosten

  Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

  Uitstekende ondersteuning

  Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.